Jelenleg három versenyt szervezünk:

Kőfejtő Cross

Az év elején a szezonnyitónak is nevezhető Kőfejtő Cross-t, melyet pár éve vettünk át a korábbi debreceni szervezőktől. A verseny a Mtb-maraton, és a Terepfutó sportág kedvelőinek ad lehetőséget a mozgásra, egymással való versenyzésre.

Anyák-napi Anyafutam

2019-ben első alkalommal került megrendezésre az Anyák-napi Anyafutam, ami egy olyan futás, ahol csak anyák vesznek részt.
Szeretnénk, hogy minél több édesanya próbálná ki magát ezen a rövid, bárki számára teljesíthető, legyőzhető távon. Lehet teljesen amatőr, vagy haladó futó, ezt a versenyt neked találtuk ki. Bátran vágj bele, a lényeg hogy ne add fel, amelyre biztosítékot is kapsz tőlünk.
A táv 3km. mely nagyjából 20 percet vesz igénybe.
Anyanyelven mondva egy szendvics és egy finom kávé elfogyasztása (jobb esetben, mert sokszor nincs ennyi időnk, tehát lehettek gyorsabbak is)
Amíg az anyukák szelik a távot, addig a gyerekekre játék, móka, szórakozás vár. (Focizás, labdajáték, kézműves foglalkozás, és egészséges és finom falatok)

Tarcali Csúcstámadás

A Tarcali Csúcstámadás, amely 2018-ban került először megrendezésre. Ez egy időmérő futam, amely főként az országúti kerékpárosoknak kedvez. Célja a rajttól a Nagy-Kopasz tetején található célig való eljutás a legrövidebb időn belül, a táv hossza 5km.